Informatie over ReMaHo


Wij zijn een bedrijf dat inmiddels 10 jaar bestaat en in al die jaren zich steeds verder heeft uitgebreid. Vandaag de dag beschikken wij over een modern machinepark waar we snel en flexibel mee kunnen werken. Of het nu gaat om een enkele, honderd of duizend stuks, wij kunnen voor u iets betekenen!
Het machinepark dat bij ons, voor u tot beschikking staat heeft meerdere machines die met behulp van een computer worden aangestuurd. Daarnaast hebben wij ook enkele basis machines om massief hout te kunnen bewerken zoals zagen, schaven en frezen.

Wij werken met allerlei aanvoer van materialen, wij kunnen in overleg met u, materiaal bestellen bij diverse leveranciers, maar als u liever uw eigen materiaal aanlevert is dit geen probleem.

Loonwerk is ons niet vreemd en wij staan u graag te woord over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Bij ReMaHo zijn we ook flexibel hoe u uw materialen afgeleverd wil hebben, of u nu zogenaamd ‘knockdown’ pakketten wilt hebben of tot gereed eindproduct, wij regelen het!

Wij maken ook halffabricaten, dat wil zeggen dat u de producten die grotendeels al gemonteerd zijn, simpelweg op locatie kunt monteren. Dit is voor u makkelijker en minder tijdrovend.

We kunnen uw producten inpakken en verzenden zoals u dat wilt. Dozen op maat, of apart op pallets verzonden, ons aanbod in verpakken is breed!

Tevens zijn wij ook erkend leerbedrijf van het SH&M en hebben wij al diverse leerlingen mogen begeleiden binnen ons bedrijf.Background - ReMaHo